Solfilm

Vinduesfilm på ruderne, ja tak

Det er sommerferie lige om snart og det er noget vi alle sammen glæder os til. Super mange familier flyver afsted til fjerntliggende destinationer men der er jo også rigtig mange mennesker som sætter sig ind i bilen og begiver sig ud på en køretur af de lange. Dem som kører sydpå bør meget kraftigt overveje at montere vinduesfilm på bilruderne. Det vil eventuelle børn og andre passagerer nyde godt af, da solens stråler kan blive ulidelige hvis man skal køre langt og man er så uheldig at sidde i den side af bilen som vender mod den solrige side. Vinduesfilm er helt sikker et must hvis man for eksempel tænker på at køre til Frankrig, Italien eller Spanien.

havemøbler

Tips til rengøring af dine havemøbler

Jeg synes det er lidt synd at smide dem ud da de er så gode at sidde i, så jeg vil aller helst prøve at redde dem, hvis det er muligt, men ellers må jeg ud og købe nogle nye billige havemøbler som jeg kan bruge indtil jeg finder det helt rigtige sæt igen. Havemøbler og vinter er to ting som slet ikke hører sammen. Det er ikke direkte modsætninger som varm og kold, men det er tæt på! For i hele vinterperioden sker der ikke meget for havemøblerne. De står forhåbentligt indendørs – ellers er de nok ikke super meget værd til næste sommerperiode. Vinter og havemøbler er ikke de bedste venner. Vinteren i Danmark er ikke kendt for lune temperaturer og solskinsstråler. Vi har derimod både sne, frost og vådt vejr. Det er ting som havemøbler overhovedet ikke har godt af. Og det gælder både plastik og træ.

skilte

Har du brug for skilte?

Med den vækst vi har i Danmark i dag er der naturligvis også en stigende efterspørgsel af virksomhedsskilte – og det er vi glade for. På mit arbejde laver vi hver dag mange skilte til mange forskellige typer virksomheder. Både reklameskilte og virksomhedsskilte. Der er mange forskellige skilte og vi prøver bedst muligt at kunne lave alle typer. Det betyder at vi kan tage imod næsten alle typer opgaver. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os selvom du måske tænker at det er noget vi ikke kan klare.

erhvervsleasing

Fordele ved firmabil leasing

Der er mange fordele ved at vælge firmabil leasing frem for at køre rundt i sin private bil og få dækket benzin udgifterne. I disse dage er firmabil leasing noget som er på manges læber. Med firmabil leasing kan du spare en hel del penge årligt. Hvis du kører meget i forbindelse med dit arbejde og IKKE kører i en firmabil, så er der mange penge at spare. Ved at køre i en firmabil kan du slippe for at skulle lægge ud for benzin, sænke slid på din private bil og undgå at glemme at indberette hvor meget du har brugt på benzin. Ved at køre i en firmabil er du sikret at du ikke kommer til at betale for bilens slid og det eneste du skal have afklaret er om du stadig skal lægge ud for benzin eller om du også her kan skære denne usikkerhed fra ved at bruge et firmakort.

focus cykler

Spar en tus på focus racercykler

Hvis man godt kunne tænke sig af spare lidt mønter ved sit næste cykelindkøb, så vil jeg tage mig den frihed at informere den kære læser om at jeg lige nu kan give et godt tilbud på focus racercykler. Cyklerne har under 500 km i dækkene og har stået indenfor de seneste 6 måneder. De blev købt sidste sidste sommer. Har været til regelmæssige syn da jeg brugte dem. De skal muligvis lige smøres igennem, da jeg som sagt ikke har haft dem ude i noget tid.